13 lutego 2017 roku na Onecie ukazał się wywiad z Witoldem Juraszem, dyplomatą, byłym charge d’affaires RP na Białorusi i pierwszym sekretarzem Ambasady RP w Moskwie.

Ponieważ prezentuje on interesujący punkt widzenia na sprawy polskie, warto z nim się zapoznać, póki jeszcze jest dostępny na stronie Onetu.

Jurasz: PiS przeorze system, sporo zepsuje, ale my tego wstrząsu potrzebujemy

Forum Obywatelskiego Rozwoju już po raz piąty przedstawiło "Rachunek od państwa za 2015 rok", który przystępnie pokazuje strukturę wydatków naszego państwa za 2015 r., w przeliczeniu na jednego mieszkańca Polski.

Szanowni Państwo.
Dziękuję wszystkim, którzy zdecydowali się oddać na mnie swój głos oraz wszystkim tym, którzy głosowali na listę Prawa i Sprawiedliwości. Propozycja kandydowania do parlamentu z listy PIS jest dla mnie dowodem uznania i poważnego traktowania społeczności lokalnych przez Prawo i Sprawiedliwość.
Mam nadzieję, że wybrani przez nas parlamentarzyści spełnią nasze oczekiwania w kwestii ustanowienia regulacji prawnych dla przemysłowych turbin wiatrowych oraz będą wypełniać funkcję posła mając na względzie przede wszystkim dobro Polski.

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc dla drużny PIS w wyborach parlamentarnych 2015.
Proszę przekazać podziękowania swoim znajomym.

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie

Szanowni Państwo.

Dzięki Państwa zaangażowaniu i pomocy mamy materiał informacyjny w lokalnej prasie jak również w wydaniu internetowym radomskiego Echa Dnia. Zachęcam do zapoznania się z tym materiałem i przesyłania znajomym.

Dziękuję redakcji www.stopwiatrakom.eu
oraz Fundacji Łyński Kamień z Warszawy za pomoc w opracowaniu treści artykułu.

Dziękuję za przesłane materiały filmowe Stowarzyszeniu na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju Gminy Wyrki "Człowiek - Kultura - Środowisko", Stowarzyszeniu "Pomocna Dłoń" z Jedlińska, Pani Profesor Barbarze Lebiedowskiej oraz wszystkim, których nie sposób wymienić a dzięki którym jestem z Państwem i wierzę, że nasza walka o lepsze jutro, wbrew niezliczonym przeciwnościom, ma sens.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Przedstawiciel Stowarzyszenia LEPSZE JUTRO
Wspieram:
Stowarzyszenie Lokalnych Inicjatyw Obywatelskich "WSPóLNA SPRAWA"
NR KRS 0000528632, NIP 7972054079

Szanowni Państwo

Bardzo dziękuję wszystkim za wsparcie w internetowym głosowaniu w prawyborach Echa Dnia.
Dzięki Państwu zaangażowaniu i pomocy, mamy 10 827 oddanych głosów i 2 pozycję w rankingu.

Przede mną kolejne dni kampanii. Przy tej okazji będziemy robić wszystko co możliwe aby sprawę nieprawidłowości i manipulacji w wiatrakowym biznesie nagłaśniać.

Proszę przekazać podziękowania także Państwa znajomym, którzy zdecydowali się poświęcić swój cenny na czas na oddanie głosów w internetowym plebiscycie.

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie

Przedstawiciel Stowarzyszenia LEPSZE JUTRO
Wspieram:
Stowarzyszenie Lokalnych Inicjatyw Obywatelskich "WSPÓLNA SPRAWA"
NR KRS 0000528632, NIP 7972054079

Ulotka (obie strony!!!) do ściągnięcia w pdf.