Jak podała gazeta Bloomberg „Skany mózgu 4500 dzieci, które codzienne spędzają ponad 7 godzin przed ekranem wykazały przedwczesną redukcję kory mózgowej, najbardziej zewnętrznej warstwy, która przetwarza informacje ze świata fizycznego.”

Od wielu lat, wraz z nadejściem jesieni, polskojęzyczne mass media niemieckich właścicieli pod kuratelą amerykańską, zaczynają akcję straszenia ludności epidemiami grypy.

Artykuł z 15 grudnia 2018 r.

Jesz genetycznie modyfikowaną żywność? To obejrzyj to:

GMO, Alarm dla świata

Zamieszczamy opracowanie prof dr inż. Barbary Lebiedowskiej, Niezależnego Eksperta Komisji Europejskiej na temat infradźwięków - TORTURY XXI wieku. Na jaj blogu znajdziemy więcej opracowań na temat infradźwięków oraz elektrowni wiatrowych. Kilka jej opracowań zamieszczono również na stronie Reytan Stowarzyszenie Aktywności Społecznej.

Poniżej zdjęcie modelu obrazującego proporcje

źródło: http://www.windtoons.com/gallery.htm - Warto na tę stronę wejść i pooglądać. Wniosek - nie tylko Polska nie lubi wiatraków.

Na temat infradźwięków wypowiedziała się również Prof. dr hab. n. med. Maria Podolak-Dawidziak w opracowaniu INFRADŹWIĘKI.